Bios-debat: Region Syddanmark går efter laveste fællesnævner

1. juni 2016 REGIONALT

Finn Andersen, Haarby, skriver:

Mens de i de andre regioner i Danmark nytænker og udvikler, går vi i Region Syddanmark helt klart – og med politikernes billigelse – efter den laveste fællesnævner.

Bios har i deres korte levetid formået at skabe reddermangel, misligholde og bevidst fejlinformere redderne, misligholde en indgået kontrakt med det offentlige, pådrage sig en kæmpe bod, for nu som det senestese, for Gud ved hvilken gang, ikke kan håndtere en helt elementær ting, som lønudbetaling og administration af feriepenge.

Gad vide, hvad regionens politikere ville til hinanden, hvis deres løn og arbejdsvilkår blev administreret på samme måde?

Jeg har meget svært ved at se, hvad vi skal med forvaltningsloven, når en region i den grad lader sig narre og dirigere rundt af en leverandør på denne facon, uden at det får konsekvenser.
Det må da også alt andet lige være en lækkerbisken for den så omtalte Konkurrence og Forbrugerstyrelse. En region, med en leverandør, der lader hånt overenskomst, løn og arbejdsvilkår samt gældende regler for både drift, udbud, bod, arbejdsmiljølov mv. i konkurrencens hellige navn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og man fristes til at tro, at noget af alt det der kommer frem om Bios  mediebilledet, forgår helt bevidst. Når man i et firma eksempelvis trækker almindelige lønmodtagere 25.000,00 kr i en månedsløn og ikke nogen så meget som undrer sig over det, ja så får jeg den grimme mistanke.

Efter min opfattelse er Bios slet ikke professionel nok til at opererer i Danmark og varetage, så vigtigt et område. Og jeg ved ikke hvormange beviser,  politikerne i regionen skal have, før de træder i karakter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk