BIOS-debat: SF og EL koster igen arbejdspladser

27. juli 2016 REGIONALT

Henrik Juul Nielsen, Nordborg, skriver:

Kære alle, fra SF og EL især.

Jeg håber i finder glæden ved igen igen at have forspildt en rigtig god chance for, at spare nogle penge her i regionen, ikke jeres penge, men borgernes penge.

Jeg ville rigtig gerne vide grunden til jeres evige modstand om nytænkning, hvorfor er ALT nyt så dårligt? Hvorfor skal man være modstander, bare fordi man kan?

Henrik Juul Nielsen er medlem hos Nye Borgerlige.

Henrik Juul Nielsen er medlem hos Nye Borgerlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunne man dog ikke for en gangs skyld prøve, at se bare lidt positivt på tingende? Og glæde sig over nye arbejdspladser til regionen.

De socialister har indenfor et par år kostet rigtig mange nye arbejdspladser, se bare udviklingen i Ryan-air og nu BIOS. Nu skal regionen drive en ambulancevirksomhed, hvorfor tilbyder man ikke BIOS at starte op som ny virksomhed?

Blot denne gang med en kæmpe rygstøtte? Så vi på den måde kan sikre ambulancedriften af en privat aktør?

Nå, men der er jo snart budgetforhandlinger igen, lad os se hvor de to partier vil finde pengene – mon Karsten Hønge har penge med til regionen? Sikkert ikke….

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er jo i et parti som slagter sig selv, når de prøver at tage bare lidt ansvar for egne holdninger – ubrugeligt….

BIOS exit er en skandale, og jeg håber mere end noget andet, at konkurrencestyrelsen giver BIOS medhold, og derved kan erstatningssagerne begynde, hvilket jo kun er et endnu større spild af borgernes penge….

Trist trist, to partier uden nogen form for respekt for borgernes penge.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk