BIOS forbereder erstatningssag mod Region Syddanmark

26. juli 2016 Erhverv

Mens regionsrådet arbejder på at skille sig af med BIOS og selv overtage ambulancekørslen, så er BIOS i fuld gang med at forberede en erstatningssag mod regionen.

Det fremgår af en korrespondance fra BIOS-advokat Torkil Høg til Kammeradvokaten søndag, som TV2/Fyn er kommet i besiddelse af, og som tilsyneladende også er tilgået regionsrådsmedlemmer forud for dagens ekstraordinære regionsrådsmøde i Vejle.

I brevet anklager BIOS regionsmedlemmer eller embedsmænd for gentagne gange at have lækket fortroligt materiale til Falck og for at have presset alt for lidt på i forhold til, at Falck skulle leve op til den loaylitetsforpligtelse, der var ved overdragelsen til BIOS.

Regionspolitiker i lommen på Falck

Ifølge brevet til Kammeradvokaten er BIOS også i besiddelse af materiale fra Konkurrencestyrelsen, der viser, at mindst et regionsrådsmedlem har fået betaling af Falck eller på Falcks vegne..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...