BIOS har kendt til dobbeltbetaling i lang tid

14. juli 2016 Erhverv

Ledelsen af ambulanceselskabet Bios blev allerede i april gjort opmærksom på, at Region Syddanmark havde betalt cirka 31 millioner kroner for meget. Det siger firmaets tidligere økonomichef.

Det var ikke først, da Fyens Stiftstidende gjorde Bios opmærksom på det, at ambulanceselskabet opdagede, at det havde modtaget 31 millioner kroner for meget fra Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger firmaets tidligere økonomichef nu.

Det var en simpel faktureringsfejl, der var skyld i, at Bios i december sidste år modtog to måneders betaling for ambulancetjenesten af Region Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger Lars Mikkelsen, som er tidligere økonomichef i Bios, til TV2 Fyn.

Dermed går han i rette med sin tidligere chef, Bios-direktør Morten Hansen, som i sidste uge forklarede til blandt andre Fyens Stiftstidende, at Bios blot havde tolket kontrakten med Region Syddanmark anderledes, end regionen gjorde, og derfor havde sendt to fakturaer i december..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...