BIOS har kendt til dobbeltbetaling i lang tid

14. juli 2016 Erhverv

Ledelsen af ambulanceselskabet Bios blev allerede i april gjort opmærksom på, at Region Syddanmark havde betalt cirka 31 millioner kroner for meget. Det siger firmaets tidligere økonomichef.

Det var ikke først, da Fyens Stiftstidende gjorde Bios opmærksom på det, at ambulanceselskabet opdagede, at det havde modtaget 31 millioner kroner for meget fra Region Syddanmark. Det siger firmaets tidligere økonomichef nu.

Det var en simpel faktureringsfejl, der var skyld i, at Bios i december sidste år modtog to måneders betaling for ambulancetjenesten af Region Syddanmark. Det siger Lars Mikkelsen, som er tidligere økonomichef i Bios, til TV2 Fyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed går han i rette med sin tidligere chef, Bios-direktør Morten Hansen, som i sidste uge forklarede til blandt andre Fyens Stiftstidende, at Bios blot havde tolket kontrakten med Region Syddanmark anderledes, end regionen gjorde, og derfor havde sendt to fakturaer i december.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...