BIOS har Norge og Sverige i kikkerten

14. juli 2016 Erhverv

Aftalen om ambulancedrift i Region Syddanmark var første udenlandske kontrakt for hollandske Bios Groep. Men allerede nu har firmaet, der kører taxa- og ambulancekørsel i Rotterdam, andre skandinaviske lande i kikkerten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fortæller dets direktør til den hollandske finansavis Het Financieele Dagblad.

Manglende reddere, bod for ikke at levere det aftalte antal beredskaber, mistillid fra adskillige politiske partier og et stort underskud i Danmark har tilsyneladende ikke afskrækket hollandske Bios Groep fra at fortsætte – og måske endda udvide den udenlandske satsning.

Den store, 10-årige millionkontrakt mellem Region Syddanmark og datterselskabet Bios Danmark er første udenlandske opgave for firmaet, der driver taxa- og ambulancekørsel i Rotterdam.

Og står det til bestyrelsesformand i Bios Danmark og direktør i Bios Groep, Stefano Hesselink, kan der meget vel blive ekspanderet yderligere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan betyde, at også nordmænd og svenskere i fremtiden vil blive kørt på hospitalet i de gule Bios-ambulancer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...