BIOS har Norge og Sverige i kikkerten

14. juli 2016 Erhverv

Aftalen om ambulancedrift i Region Syddanmark var første udenlandske kontrakt for hollandske Bios Groep. Men allerede nu har firmaet, der kører taxa- og ambulancekørsel i Rotterdam, andre skandinaviske lande i kikkerten. Det fortæller dets direktør til den hollandske finansavis Het Financieele Dagblad.

Manglende reddere, bod for ikke at levere det aftalte antal beredskaber, mistillid fra adskillige politiske partier og et stort underskud i Danmark har tilsyneladende ikke afskrækket hollandske Bios Groep fra at fortsætte – og måske endda udvide den udenlandske satsning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den store, 10-årige millionkontrakt mellem Region Syddanmark og datterselskabet Bios Danmark er første udenlandske opgave for firmaet, der driver taxa- og ambulancekørsel i Rotterdam.

Og står det til bestyrelsesformand i Bios Danmark og direktør i Bios Groep, Stefano Hesselink, kan der meget vel blive ekspanderet yderligere. Det kan betyde, at også nordmænd og svenskere i fremtiden vil blive kørt på hospitalet i de gule Bios-ambulancer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...