Bios havde flere ambulancer på gaden end Ambulance Syd har

12. marts 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Syddanmark får færre ambulancer og akutbiler under regionen end under det omstridte Bios.

Det er konklusionen, efter DR Fyn og Fyens Stiftstidende har lavet en minutiøs sammenligning af antallet af ambulancer og akutbiler, som Ambulance Syd og Bios har skulle levere til indbyggerne i regionen.

Bios’ oprindelige kontrakt med Region Syddanmark lød på 61 ambulancer og akutbiler. Men allerede fra den officielle start 1. september 2015 blev aftalen justeret ned til 58 ambulancer og akutbiler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senest er der fra 1. januar 2017 lavet en sidste ændring, så antallet af akutbiler og ambulancer i Ambulance Syds områder i dag er nede på 53.

I første omgang sagde kontrakten med Bios 61 og nu kører Region Syddanmark med sit eget kun med 53.

DR Fyns og Fyens Stiftstidendes gennemgang viser, at regionens eget selskab, Ambulance Syd, på grund af nedetid på sine akutte beredskaber gennemsnitligt har stillet med 51-52 ambulancer og akutbiler i sin syv måneders levetid, mens Bios leverede gennemsnitligt 53 fra september 2015 til konkursen i juli 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for præhospitaludvalget i Region Syddanmark, Thyge Nielsen, mener ikke, at det er et problem, at der er sket en løbende nedgang i antallet af ambulancer og akutbiler.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Sport, Nordborg

Egen UI tabte i Give

10. maj 2021 Sport

Efter to sejre i sæsonens første to kampe måtte fodboldspillerne fra Egen UI i lørdags rejse hjem fra Give efter sæsonens første nederlag. “Give vandt kampen med 3-0 på en dag, hvor Egen havde en typisk off-day for hele holdet”, siger hjælpetræner Søren Vinther. “Men vi er klar igen næste lørdag, hvor vi skal møde […]

Læs mere...