BIOS: Jørn Lehmann tvivler på kommende reddere har tillid til Thyge Nielsen

15. august 2016 Politik

Blandt Socialdemokraterne i regionsrådet er der flere, som meget gerne ser, at Venstres Thyge Nielsen opgiver sin formandspost for præhospitaludvalget, der har siddet med ansvaret for samarbejdet med BIOS.

“Thyge Nielsen er kommet med flere ret uheldige udtalelser i forløbet med BIOS og vi mener, at enten bør han selv trække sig fra formandsposten eller også må hans partifæller bede ham om det”, siger Jørn Lehmann fra regionsrådet til SønderborgNYT. Han siger videre:

“Vi bakker altså op bag De Konservative, der forlængst har rådet Venstre til at skifte udvalgsformanden ud”, siger socialdemokraten Jørn Lehmann. Han mener, ligesom De Konservative, ikke, at Thyge Nielsen er den rette formand, når der skal løbes et nyt ambulancefirma i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med de udtalelser han er kommet med om Falck-redderne, der kørte langt for at blive hos Falck fremfor at tage job hos BIOS, så er han nok ikke den, som regionens kommende reddere har størst tillid til”, siger Jørn Lehmann.

Socialdemokraterne kan ikke tvinge Thyge Nielsen væk fra posten.

“Vi respekterer selvfølgelig spillereglerne, som siger, at det ene og alene er Venstre, der bestemmer, hvem der skal være formand for det præhospitale udvalg”, siger Jørn Lehmann. Derfor kan Venstres gruppe alene afgøre, om Thyge Nielsen skal blive siddende eller om han skal gå.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi synes stadig, det er det mest rigtige, at han går”, siger konservative John Lohff til SønderborgNYT og kalder det en opfordring til Venstres gruppe.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...