BIOS: Jørn Lehmann tvivler på kommende reddere har tillid til Thyge Nielsen

15. august 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Blandt Socialdemokraterne i regionsrådet er der flere, som meget gerne ser, at Venstres Thyge Nielsen opgiver sin formandspost for præhospitaludvalget, der har siddet med ansvaret for samarbejdet med BIOS.

“Thyge Nielsen er kommet med flere ret uheldige udtalelser i forløbet med BIOS og vi mener, at enten bør han selv trække sig fra formandsposten eller også må hans partifæller bede ham om det”, siger Jørn Lehmann fra regionsrådet til SønderborgNYT. Han siger videre:

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørn Lehmann tvivler på, at kommende reddere føler sig trygge ved Thyge Nielsen.

Jørn Lehmann tvivler på, at kommende reddere føler sig trygge ved Thyge Nielsen.

“Vi bakker altså op bag De Konservative, der forlængst har rådet Venstre til at skifte udvalgsformanden ud”, siger socialdemokraten Jørn Lehmann. Han mener, ligesom De Konservative, ikke, at Thyge Nielsen er den rette formand, når der skal løbes et nyt ambulancefirma i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Med de udtalelser han er kommet med om Falck-redderne, der kørte langt for at blive hos Falck fremfor at tage job hos BIOS, så er han nok ikke den, som regionens kommende reddere har størst tillid til”, siger Jørn Lehmann.

Socialdemokraterne kan ikke tvinge Thyge Nielsen væk fra posten.

“Vi respekterer selvfølgelig spillereglerne, som siger, at det ene og alene er Venstre, der bestemmer, hvem der skal være formand for det præhospitale udvalg”, siger Jørn Lehmann. Derfor kan Venstres gruppe alene afgøre, om Thyge Nielsen skal blive siddende eller om han skal gå.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi synes stadig, det er det mest rigtige, at han går”, siger konservative John Lohff til SønderborgNYT og kalder det en opfordring til Venstres gruppe.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...