Bios mangler i snit en ambulance om dagen

15. oktober 2015 112

Region Syddanmark siger, at der i snit har manglet en ambulance om dagen. 1. oktober var det dog en del flere ambulancer, som Bios ikke kunne stille med. Seks ambulancer og tre akutbiler manglede der den første dag i oktober, bekræfter Region Syddanmark overfor TV SYD.

Bios mangler i snit en ambulance om dagen.

Bios mangler i snit en ambulance om dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regionsrådsformand Stephanie Lose mener, at det ikke er acceptabelt.

“Det er ikke acceptabelt, men jeg vil gerne understrege, at det ikke påvirkede responstiden. Man kan godt dække regionen med færre ambulancer”, siger regionsrådsformand Stephanie Lose til TV SYD.

 

På baggrund af manglen på ambulancer har Region Syddanmark derfor indskærpet over for Bios, at man ikke accepterer en så stor mangel på ambulancer.

“Vi har haft en samtale med dem og indskærpet, at den slags udfald ikke må finde sted. På trods af manglen på reddere, så skal de sikre, at ambulancedækningen er stabil”, siger Stephanie Lose.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...