BIOS: Reddere er også utilfredse med Region Syddanmark

14. april 2015 Erhverv

Det er ikke kun BIOS, redderne er utilfredse med i problemerne omkring den kommende nye ambulancedrift. I følge redderne er det også regionens udbudsmateriale, som er problemet.

I følge avisen bakkes hans udtalelse op af talsmænd fra Haderslev og Ribe.politi2

Artiklen fortsætter under annoncen

I det åbne brev som knapt 100 reddere netop har sendt til regionen, gjorde redderne opmærksomme på at de fx ikke ønsker at køre under vagtformer, der kan betyde, at de skal køre op til 18 timer non-stop.

Region Syddanmark er ifølge avisen overrasket over kritikken, men håber, at de tre planlagte stormøder, kan være med til at udrede de spørgsmål og misforståelser, der måtte være.

Det er Region Syddanmark og BIOS, der inviterer redderne til stormøderne i henholdsvis Odense, Esbjerg og Aabenraa inden for de næste to uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...