BIOS-reddere kommer på overarbejde

21. juli 2015 Erhverv

I de første måneder må BIOS klare sig med ekstra vagter og overarbejde. Det er Region Syddanmark helt trygge ved. Og betalingen for overtiden er det hollandske selskabs eget problem.bios

“Jeg går ud fra, at BIOS overholder alle regler”, siger formanden for regionens præhospitale udvalg, Thyge Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Redderne har været indstillet på at tage ekstra vagter. De bliver jo honoreret for det ekstra arbejde, siger direktør Morten Hansen”, BIOS Danmark, til TV SYD.

Thyge Nielsen er klar over, at ekstra vagter og overtidsbetaling koster mange penge.

“Det kan ikke være en permanent situation. Men det er BIOS eget problem”.

Hvis BIOS kan få økonomien til at løbe rundt, når adskillige reddere skal have overtidsbetaling, så kan man fristes til at spørge, om Falck så har været for dyre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan jo se i Falcks regnskab, at de har haft et meget stort overskud på ambulancekørslen. Og efter den nye konkurrence, har Falck sænket sine priser på bl.a. Sjælland, så de er på niveau med det, vi fremover skal betale”, siger Thyge Nielsen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...