Bios-regnskab: 42 millioner i underskud i 2015

5. juli 2016 Erhverv

 

 

Problemer med rekruttering, omskolinger og anskaffelse af materiel har været med til at give BIOS en vanskelig start, der altså nu resulterer i et regnskab, der viser et underskud før skat på 42 millioner kroner.

BIOS skriver selv i en pressemeddelelse, at det har været ekstraordinært omkostningstungt at uddanne og integrere omkring 100 tyske ambulancereddere. Samtidig er der brugt mange penge på transportudgifter til et stort antal reddere fra bl.a. Region Sjælland og Region Hovedstaden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har været en meget dyr fornøjelse at etablere sig på det danske ambulancemarked. Mens de almindelige etableringsomkostninger har svaret til vores forventninger, har de store adgangsbarrierer og usædvanlige markedsforhold i Danmark overrasket os”, siger bestyrelsesformand i BIOS Danmark Stef Hesselink  i pressemeddelelsen.

BIOS slår dog fast, at de er tilfredse med det første år i Danmark.

“Selvom 2015 har været et udfordrende år, også økonomisk set, så kan vi være stolte af de resultater vi har præsteret”, siger adm. direktør i BIOS Danmark Morten Hansen i en kommentar til regnskabet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...