Bios-regnskab: 42 millioner i underskud i 2015

5. juli 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Problemer med rekruttering, omskolinger og anskaffelse af materiel har været med til at give BIOS en vanskelig start, der altså nu resulterer i et regnskab, der viser et underskud før skat på 42 millioner kroner.

BIOS skriver selv i en pressemeddelelse, at det har været ekstraordinært omkostningstungt at uddanne og integrere omkring 100 tyske ambulancereddere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig er der brugt mange penge på transportudgifter til et stort antal reddere fra bl.a. Region Sjælland og Region Hovedstaden.bios3

“Det har været en meget dyr fornøjelse at etablere sig på det danske ambulancemarked.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens de almindelige etableringsomkostninger har svaret til vores forventninger, har de store adgangsbarrierer og usædvanlige markedsforhold i Danmark overrasket os”, siger bestyrelsesformand i BIOS Danmark Stef Hesselink  i pressemeddelelsen.

BIOS slår dog fast, at de er tilfredse med det første år i Danmark.

“Selvom 2015 har været et udfordrende år, også økonomisk set, så kan vi være stolte af de resultater vi har præsteret”, siger adm.

Artiklen fortsætter under annoncen

direktør i BIOS Danmark Morten Hansen i en kommentar til regnskabet.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Kultur, Sønderborg

Søndeborghus og andre spillesteder varmer op til livekoncerterne

23. april 2021 Kultur

Spillestederne ser frem til den 6. maj, hvor de igen må åbne dørene og lukke publikum ind til livekoncerter. Indtil da er otte spillesteder gået sammen for at skabe en festival, som varmer op til den store genåbning. Warm Up Festival udgøres af otte streamingkoncerter på tværs af spillestederne som det sidste online-skridt mod livekoncerterne. […]

Læs mere...