BIOS-tillidsmænd går til angreb på 3F

17. februar 2016 Erhverv

I forbindelse med vores arbejdsgiver BIOS’ nye rekrutteringstiltag, og deres tiltag til at belønne deres medarbejdere. føler vi os i tillidsmandsgruppen ved Bios meget undrende overfor 3F og Palle Thirstrups udtalelser til pressen.

Palle Thirstrup udtaler, han finder Bios rekrutteringsstrategi mere pinligt end et afsnit af Klovn.

Vi som tillidsrepræsentanter finder en sådan udtalelse meget upassende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har igennem de sidste par måneder haft en god dialog og samarbejde med ledelsen, selv om der har været nogle betragtelige forhindringer på vejen, skriver tillidsmændene fra BIOS i en fælles pressemeddelelse.

Ligesom vi bliver taget med på råd om andre initiativer i BIOS, er vi som tillidsrepræsentanter også blevet spurgt omkring dette initiativ.

Vi har personligt kunne melde tilbage til Morten Hansen omkring vores synspunkter på dette.

Vi håber selvfølgelig at de initiativer, der bliver sat i værk, også resulterer i flere kollegaer, men det kan kun fremtiden vise.

Når BIOS vil dele 20 procent af deres overskud for året 2017 med alle nuværende fuldtidsansatte, så synes vi, det er en flot gestus at dele med de medarbejdere, der har været med fra starten og arbejdet benhårdt for, at regionens borgere har haft adgang til ambulancer. Vi kan kun ønske for vores kollegaer, at andre ambulanceoperatører, kommer med lign. tiltag for at belønne de medarbejdere, der har arbejdet hårdt og meget de seneste 6 måneder for at hjælpe BIOS og ikke mindst borgerne i regionen.

3fNår Palle Thirstrup på den måde angriber vores arbejdsplads, kan vi som medarbejdere ikke undgå at føle os ramte.

Medarbejderne har lige siden de skiftede til BIOS, skulle lægge ryg til at blive hånet og hængt ud på diverse sociale medier. Der er folk, der decideret holder øje med, hvad vi laver, der tages billeder ind af vinduerne på stationerne for derefter at blive offentliggjort på Facebook.

Derfor er vi ekstra kede af at den organisation, som burde stå bag os og støtte op om medarbejderne. Tilsyneladende har mere travlt med at kalde os for pinlige frem for at støtte os.

Det er derfor ikke svært at forstå at nogle reddere har meget svært ved at have tillid til 3F.

Jeg kan kun opfordre Palle Thirstrup og 3F til at komme med en undskyldning til medarbejderne i BIOS for disse udtalelser.

Og vi vil igen på det kraftigste opfordre Palle Thirstrup og 3F til at kontakte tillidsmandssystemet, inden man går i pressen.

Hvis dette ikke er muligt så findes der en god tommelfinger regel i beredskabet, når man skal have god radio kommunikation den hedder “Tænk, tast, tal”.

12742428_1106056946100976_4983725760393911698_n

.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk