Bios’ viden om forkert udbetaling overrasker ikke Stephanie Lose

14. juli 2016 Erhverv

Det vil på ingen måde overraske regionsrådsformand Stephanie Lose, hvis Bios’ ledelse har været klar over den forkerte udbetaling af 31 millioner til ambulanceoperatøren.

Bios’ daværende økonomichef Lars Mikkelsen gjorde det i april klart for direktør Morten Hansen og bestyrelsen i ambulanceselskabet, at regionen ved en fejl havde udbetalt 31 millioner kroner for meget.

Det fortalte TV2 Fyn tidligere torsdag.

Meldingen kommer ikke bag på regionsrådsformand Stephanie Lose, som svarer pr.

Artiklen fortsætter under annoncen

sms fra Italien:

“Det overrasker mig ikke, hvis Bios var klar over, at det var en fejl,” skriver hun ifølge Fyens Stiftstidene og uddyber:

“Dels burde de have fået to måneder forud fra starten, hvis de mente, at betalingsbetingelserne skulle tolkes sådan.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dels burde de have sendt regninger to måneder frem i tiden i stedet for at sende to regninger for samme måned, hvilket er hvad der skete. Det understreger for mig at se, at pengene skal retur hurtigst muligt, og det arbejder vi fortsat på.”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...