Bistro Grand-Mère genåbner i dag klokken 12

Arkivfoto
Arkivfoto
10. november 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Der var ikke mange tørre sko på havnen i Sønderborg, da efterårsstormen ramte i slutningen af oktober. Ej heller i Bistro Grand-Mères lokaler, der måtte lukke for gæster i en periode. Nu er gulvene blevet skiftet, og restauranten genåbner i dag fredag klokken 12, skriver ejerne i en pressemeddelelse.

Det mest spændende ved genåbningen er ikke de nye gulve, men den ’hjemvendte’ køkkenchef, Mike Schrøder. Han startede i sin tid bistroens køkken op med sin stilsikre franske madlavning, inden han flyttede til Mattone. Nu slår ejerne af Mattone og Bistro Grand-Mère pjalterne sammen og bistroen genåbner med Mattones lokaler til selskaber og Mike Schrøder tilbage bag gryderne – nu også som medejer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mike Schrøder er udlært på Restaurant Bind i Sønderhav hos Christian Bind, der er en af de store ledestjerner på den gastronomiske himmel herhjemme. Sammen med Daniel Letz, Jean-Louis Lieffroy, Michel Michaud og Francis Cardenau vendte Christian Bind op og ned på det kulinariske danmarkskort, da han kom til landet i 1970erne og startede på Falsled Kro og siden åbnede sin egen restaurant i Sønderjylland.

Schrøder er med andre oplært i det franske køkken af en af helt de store mestre og det kan smages. Fra i morgen kan man sætte sig godt til rette og lege Paris i Sønderborg med østers, snegle i hvidløgssmør, moules frites, tatar eller dampende varm løgsuppe med croutoner og ost.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bistro Grand-Mère holder åbent alle ugens dage kl. 12-21.

28. april 2024 Frivillige, Sønderborg

Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

28. april 2024 Frivillige

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go. “Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, […]

Læs mere...