Bitten & Mads Clausens Fond overtager driften af Alsik – direktør stoppet

3. oktober 2019 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond har besluttet selv at overtage ansvaret for driften af Alsik og Fondens selskab, Alsik A/S, har købt RIMC Manpower ApS, og overtaget personalegruppen i hotel, spa og konference. Det oplyser Bitten & Mads Clausens Fond.

Samarbejdet med RIMC forsætter, men er ændret så de fremadrettet fokuserer på markedsføring af Alsik i de tysktalende lande, fremfor at være operatør på hotellet. Som konsekvens af den ændring er Henrik Bille Petersen, som ansat i RIMC Denmark, stoppet som hoteldirektør.

Bitten & Mads Clausens Fond takker både RIMC, og ikke mindst Henrik Bille Pedersen, for en engageret og professionel support i gennemførelsen af pre-opening fasen af Alsik, oplyser Fonden.

Indtil en ny direktør er fundet til Alsik har Bitten & Mads Clausens Fond ansat John Ankjær fra hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager. John Ankjær vil fungere som hoteldirektør for Alsik i overgangsperioden.

Samarbejdet med Steigenberger berøres ikke af de nye aftaler. Alsik er fortsat et Steigenberger hotel og markedsføres som sådan via deres hjemmeside og samarbejdsaftaler.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...