Bitten & Mads Clausens Fond overtager driften af Alsik – direktør stoppet

3. oktober 2019 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond har besluttet selv at overtage ansvaret for driften af Alsik og Fondens selskab, Alsik A/S, har købt RIMC Manpower ApS, og overtaget personalegruppen i hotel, spa og konference. Det oplyser Bitten & Mads Clausens Fond.

Samarbejdet med RIMC forsætter, men er ændret så de fremadrettet fokuserer på markedsføring af Alsik i de tysktalende lande, fremfor at være operatør på hotellet. Som konsekvens af den ændring er Henrik Bille Petersen, som ansat i RIMC Denmark, stoppet som hoteldirektør.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bitten & Mads Clausens Fond takker både RIMC, og ikke mindst Henrik Bille Pedersen, for en engageret og professionel support i gennemførelsen af pre-opening fasen af Alsik, oplyser Fonden.

Indtil en ny direktør er fundet til Alsik har Bitten & Mads Clausens Fond ansat John Ankjær fra hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager. John Ankjær vil fungere som hoteldirektør for Alsik i overgangsperioden.

Samarbejdet med Steigenberger berøres ikke af de nye aftaler. Alsik er fortsat et Steigenberger hotel og markedsføres som sådan via deres hjemmeside og samarbejdsaftaler.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...