Bitten og Mads Clausens Fond fornyer støtten til UNEP DTU Partnerships

11. november 2019 Erhverv

I de seneste tre år har UNEP DTU Partnership arbejdet med at udvikle, fremme og implementere grønne og effektive løsninger for fjernvarme og -køling over hele verden med støtte fra Bitten & Mads Clausens Fond.

Nu har fonden fornyet sin støtte til UNEP DTU Partnerships arbejde med at accelerere udbredelsen og investeringerne i fjernvarme og -køling.

Støtten vil hjælpe med at øge og udvikle partnerskabets arbejde med byers voksende behov for energi og bæredygtige løsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den nye aftale har fonden bevilget 9 millioner kroner til UNEP DTU Partnerships Copenhagen Centre on Energy Efficiency, således at centeret kan fortsætte sit arbejde med ’The District Energy in Cities Initiative’.

Initiativet er en af seks acceleratorer i Sustainable Energy for Alls,Energy Efficiency Hub, der er placeret hos Copenhagen Centre on Energy Efficiency., skriver UNEP DTU i en pressemeddelelse.

Nye projekter skal realiseres

I tre år har Bitten & Mads Clausens Fond støttet UNEP DTU Partnerships arbejde ved direkte at støtte Copenhagen Centre on Energy Efficiency med at udvide sin ekspertise og arbejde med byer over hele verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fonden støtter projekter inden for vedvarende energi og energieffektivitet, der fremmer Danfoss’ vision om bæredygtig adfærd og løsninger og har i den sammenhæng støttet UNEP DTU Partnerships arbejde. Partnerskabet har siden 2016 meget vellykket sat fjernvarme og -køling på dagsordenen i en global kontekst, med en tilgang, hvor tekniske eksperter, fra UNEP DTU Partnership, støtter direkte med information, analyse og rådgivning. District Energy in Cities Initiative fokuserer stærk på handling og resultater, der effektivt bringer nye projekter tættere på realisering”,siger Per Have, administrerende direktør for Bitten & Mads Clausens Fond.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk