Bitten og Mads Clausens Fond samt Linak støtter Sønderborg Iværksætter Service

29. maj 2017 Erhverv

De to største og mest markante private aktører i Sønderborg-området har besluttet også at yde økonomisk støtte til arbejdet i Sønderborg Iværksætter Service i 2017.

Begge har valgt at give 300.000 kroner til iværksætterindsatsen.

”Det er fuldstændig afgørende for, at vi kan fortsætte med en iværksætterindsats på et højt niveau, at vi har tillid og opbakning i Sønderborg-områdets private erhvervsliv. Vi er derfor særdeles glade for og stolte over, at to af områdets mest markante erhvervsaktører igen har valgt at støtte vores arbejde”, siger Vækstrådets direktør, Ole Daugbjerg, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Iværksætter Service driver sine aktiviteter med udgangspunkt fra iværksættermiljøet på Ellegårdvej i Sønderborg, men også iværksættere, der har adresse andre steder, har de kontakt. De første små to år har givet gode resultater, der gerne skulle blive endnu bedre på længere sigt.

”Danmarks Statistik har analyseret, at der er en signifikant forskel på indtjening, omsætning og overlevelsesmulighed for de iværksættere, der har været i kontakt med SIS set i forhold til en kontrolgruppe, der ikke har valgt at gøre brug af vores ydelser. Det er resultater, vi er temmelig tilfredse med, men det forpligter selvfølgelig også”, siger iværksætterchef Michael Hamann.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...