Bitten og Mads Clausens Fond samt Linak støtter Sønderborg Iværksætter Service

29. maj 2017 Erhverv

De to største og mest markante private aktører i Sønderborg-området har besluttet også at yde økonomisk støtte til arbejdet i Sønderborg Iværksætter Service i 2017.

Begge har valgt at give 300.000 kroner til iværksætterindsatsen.

”Det er fuldstændig afgørende for, at vi kan fortsætte med en iværksætterindsats på et højt niveau, at vi har tillid og opbakning i Sønderborg-områdets private erhvervsliv. Vi er derfor særdeles glade for og stolte over, at to af områdets mest markante erhvervsaktører igen har valgt at støtte vores arbejde”, siger Vækstrådets direktør, Ole Daugbjerg, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Iværksætter Service driver sine aktiviteter med udgangspunkt fra iværksættermiljøet på Ellegårdvej i Sønderborg, men også iværksættere, der har adresse andre steder, har de kontakt. De første små to år har givet gode resultater, der gerne skulle blive endnu bedre på længere sigt.

”Danmarks Statistik har analyseret, at der er en signifikant forskel på indtjening, omsætning og overlevelsesmulighed for de iværksættere, der har været i kontakt med SIS set i forhold til en kontrolgruppe, der ikke har valgt at gøre brug af vores ydelser. Det er resultater, vi er temmelig tilfredse med, men det forpligter selvfølgelig også”, siger iværksætterchef Michael Hamann.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...