Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv
Jess Grinsted, Project Manager, Bitzer Electronics
Jess Grinsted, Project Manager, Bitzer Electronics

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero.

Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både benytter ladestanderne flittigt og var med til at sætte initiativet i gang, er Jess Grinsted:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg har 92 km hver vej til og fra arbejde, og selvom jeg kan køre frem og tilbage på én opladning, er jeg glad for, at der er mulighed for at lade på arbejdspladsen. Det giver mere fleksibilitet i forhold til kørsel, siger Jess Grinsted, Project Manager, Bitzer Electronics.

Bitzer Electronics, der generelt har en grøn profil i forhold til de produkter og løsninger, som tilbydes, var meget positive overfor at opstille ladestandere, da det er i tråd med deres CSR/ESG-profil. Ladestanderne har sågar medvirket til, at et par medarbejdere har udskiftet den fossile bil til enten en el- eller hybridbil.

Artiklen fortsætter under annoncen

Virksomheder som opstiller ladestandere kan derfor både bidrage til, at medarbejderne og virksomheden nedbringer CO2-udledningen, og hvis man samtidig gør dem offentligt tilgængelige uden for virksomhedens åbningstid, kan man bidrage til omstillingen af transporten for resten af samfundet.

Denne artikel er publiceret i samarbejde med ProjectZero

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...