BITZER Electronics vil indtage nye forretningsområder

10. marts 2020 Erhverv

Hos elektronikproducenten BITZER Electronics er man netop nu i gang med at ruste virksomheden til at indtage et nyt marked, der blandt andet indebærer et større fokus på værdiskabende servicetilbud til kunderne. Et nyt projekt skal nu afdække, om virksomheden er klar til rejsen.

Danske produktionsvirksomheder arbejder i disse år på højtryk for at følge med udviklingen på et volatilt marked, hvor teknologi og disruption på den ene side truer og på den anden side skaber nye forretningsmuligheder, skiver virksomheden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det får nu elektronikproducenten BITZER Electronics til at iværksætte en række strategiske initiativer, der har til formål at sikre vækst på udvalgte forretningsområder, så virksomheden kan følge med udviklingen og ruste sig til fremtiden. Det drejer sig blandt andet om nye produkter og styringer inden for HVAC&R, der ifølge Thomas Augustinus rummer et stort potentiale for BITZER Electronics. Et projekt i regi af en af Danmarks hårdeste MBA-uddannelser skal nu klæde organisationen på til rejsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skifter tankesættet ud

“Vi oplever lige nu et afgørende skifte i måden at tænke på, hvor der hidtil primært har været fokus på produktet, men nu i højere grad bliver sat fokus på det omkringliggende serviceelement, der kan skabe værdi i kunderelationen gennem blandt andet øget digitalisering”, forklarer Thomas Augustinus, der er Head of Software hos BITZER Electronics og ansvarlig for udviklingen af virksomhedens serviceværktøjer og software, og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det skal naturligvis en del forberedelse til, når man som virksomhed overvejer at gå ind på et nyt marked. Derfor er jeg nu i gang med at afdække de udfordringer, der forhindrer os i at tage de næste afgørende skridt, som kan få os på forkant med teknologi og fremtid og dermed øge virksomhedens generelle robusthed”.

Det sker gennem den såkaldte MMT-uddannelse, Master in Management of Technology, der sætter fokus på forandringsledelse. Her skal uddannelsens vekselvirkning mellem teoretiske projekter og praktisk udførelse hjælpe med at afdække organisationens udgangspunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg lærer bedst, hvis jeg kan have hånden på kogepladen og afprøve det teoretiske i praksis. Kombineret med et mere overordnet, strategisk ledelsesfokus ser jeg derfor MMT-uddannelsen som det helt rigtige match til den proces, vi lige nu gennemgår hos BITZER Electronics”, siger Thomas Augustinus, som oprindeligt er uddannet diplomingeniør og senere diplomleder.

Projektet befinder sig lige nu i en afgørende vidensfase, der blandt andet inkluderer interviews med over 20 medarbejdere i BITZER-koncernen samt identifikation af såkaldte early adopters blandt virksomhedens kunder, som dækker over de forbrugere, der typisk er de første til at omfavne nye produkter eller teknologier.

Artiklen fortsætter under annoncen

BITZER Electronics har dansk hovedsæde i Sønderborg og beskæftiger i alt 110 medarbejdere.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...