BITZER Group køber OJ Electronics

25. maj 2023 Erhverv
Rainer Grosse-Kracht, CTO BITZER group, Erik Damsgaard, CEO OJ Electronics og Christian Wehrle, CEO BITZER group
Rainer Grosse-Kracht, CTO BITZER group, Erik Damsgaard, CEO OJ Electronics og Christian Wehrle, CEO BITZER group

Torsdag formiddag blev medarbejderne hos BITZER og OJ Electronics i Sønderborg orienteret om, at BITZER Group har indgået en aftale med ejerne af OJ Electronics om at købe selskabet og dermed skabe en lokal arbejdsplads med over 320 ansatte og en lokal omsætning, der nærmer sig en milliard.

“Familiemæssig orientering og innovation er det, der sikrer succes og vækst for både OJ Electronics og os, og vi er sikre på, at det vil føre til endnu større succes og dermed øge vores vækst i vores produkter inden for energieffektive og intelligente elektroniske komponenter,” udtaler Christian Wehrle, administrerende direktør for BITZER Group, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både OJ Electronics og BITZER Group er familieejede virksomheder, og det sikrer en kontinuerlig og stabil vækst, hvor særligt den strategiske retning, produktinnovation og stærke medarbejderkompetencer er i fokus hos begge selskaber.

“BITZER har set et stort potentiale i OJ Electronics’ strategiske retning, produkter og vores medarbejderes kompetencer, og BITZER og OJ Electronics vil sammen kunne skabe endnu mere værdi hos vores kunder og samtidig sikre en stærk, lokal repræsentation og arbejdsplads i Sønderborg,” siger Erik Damsgaard, administrerende direktør for OJ Electronics, som fortsætter som administrerende direktør for begge selskaber i Sønderborg. Det oplyser Erik Damsgaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Konkret har BITZER Group og OJ Electronics underskrevet en købsaftale, som først skal godkendes, hvilket forventes at ske senest i tredje kvartal 2023.

OJ Electronics, der oprindeligt blev grundlagt i 1964, er en teknologi- og innovationsleder inden for udvikling, produktion og distribution af styringsløsninger til ventilationsanlæg og elektrisk gulvvarme og beskæftiger over 190 medarbejdere med base på hovedkontoret i Sønderborg.

BITZER Group er repræsenteret over hele verden med 75 lokationer i 40 lande, herunder salgsselskaber og produktionsfaciliteter, og i 2022 var der ansat over 4.000 medarbejdere.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...