BJ Lys farvede Alsion rødt i håbet om at regeringen ser lysbranchen

22. juni 2020 Erhverv

Mandag aften satte BJ Lys røde spotlys på Alsion frem til efter midnat klokken 01.

“Vi er dermed en del af den europæiske lysdemonstration #Nightoflight, som har til formål at sætte fokus på vores branche og den situation vi står i.”, siger Brian Johansen, som ejer BJ Lys til SønderborgNYT. #Nightofligth er en lys-demonstration, hvor flere danske byer er med – og også rigtigt mange tyske.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eventbranchen var den første der blev lukket ned, da Coronakrisen kom og bliver den sidste der får lov at åbne fuldt op igen. Som udpræget sæsonvirksomhed, er det nødvendigt at hjælpepakkerne tager højde for det. 

“Når der er teaterforestillinger, koncerter og revyer, så er der masser af arbejde til både lys- og lydfolk. Men når regeringen så lukker alt ned, så er der ikke noget, der skal lyses eller spilles op”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er hjælpepakker til kunstnere og til arrangører.

“Men lige nu er der ingen af hjælpepakkerne, som når ud til lys- og lydfirmaerne”, siger Brian Johansen, som håber, at regeringen også snart kigger på hans branche.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Byrådskandidaterne skal fjerne deres valgplakater fra gågaden

25. oktober 2021 KV21

Lige nu er Teknik- og Miljøforvaltningen i gang med at ringe til de politikere, som har deres valgplakater hængende i gågaden. “Det er nemlig ikke tilladt og nu beder vi kandidaterne om at pille dem ned igen”, siger direktør Bjarke Eriksen fra Teknik- og Miljøforvaltningen til SønderborgNYT. Hvis det ikke virker med en opfordring til […]

Læs mere...