Black Friday – og butikkerne er åbne fra klokken 10 til 22

25. november 2021 Erhverv

Fredag er der Black Friday og butikkerne i Vores Sønderborg er åbne fra klokken 10 og helt frem til klokken 22.

“Og det er jo en god anledning til at besøge midtbyen og gå på jagt efter de gode tilbud”, siger citychef Axel Nielsen til SønderborgNYT og tilføjer, at butiksejerne selvfølgelig er glade, når der kommer folk, som handler.

“Det giver også rigtig god mening at finde julegaverne under Black Friday, selvom det selvfølgelig ikke er alt, som er sat ned i pris”, siger Axel Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2013 tog nogle danske webshops de indledende skridt til at indføre Black Friday i Danmark. Det blev fulgt op året efter af flere danske butikker og varehuse, der brugte dagen til at promovere særlige tilbud.

I 2015 fik Black Friday for alvor sit gennembrud i Danmark og slog rekorden for største handelsdag nogensinde i dansk historie, hvis man måler på omsætning gennem Dankortet på en enkeltstående dag.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...