Black Friday – og butikkerne er åbne fra klokken 10 til 22

25. november 2021 Erhverv

Fredag er der Black Friday og butikkerne i Vores Sønderborg er åbne fra klokken 10 og helt frem til klokken 22.

“Og det er jo en god anledning til at besøge midtbyen og gå på jagt efter de gode tilbud”, siger citychef Axel Nielsen til SønderborgNYT og tilføjer, at butiksejerne selvfølgelig er glade, når der kommer folk, som handler.

“Det giver også rigtig god mening at finde julegaverne under Black Friday, selvom det selvfølgelig ikke er alt, som er sat ned i pris”, siger Axel Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2013 tog nogle danske webshops de indledende skridt til at indføre Black Friday i Danmark. Det blev fulgt op året efter af flere danske butikker og varehuse, der brugte dagen til at promovere særlige tilbud.

I 2015 fik Black Friday for alvor sit gennembrud i Danmark og slog rekorden for største handelsdag nogensinde i dansk historie, hvis man måler på omsætning gennem Dankortet på en enkeltstående dag.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...