Blæsborg: De fleste legeredskaber er fjernet og gruspladsen dækket med muld

16. oktober 2020 Augustenborg
De fleste legeredskaber er fjernet fra pladsen. Privat foto
De fleste legeredskaber er fjernet fra pladsen. Privat foto

I september gik kommunen i gang med at sætte legepladsen på Blæsborg i Augustenborg i stand, så den igen kan bruges af børnehave- og dagplejebørn plus andre, der også vil dukke op.

“Mange af legeredskaberne fjernet og gruspladsen er dækket af et lag muld”, siger Søren Thomsen fra Augustenborg.

Det er Aase Nyegaard, som selv bor i Augustenborg, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget og hun fortæller, at arbejdet med at sætte legepladsen i stand er i gang:

“Jeg har talt med forvaltningen, som siger, at renoveringen af legepladsen kører efter planen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søren Thomsen er ikke sikker på, at slutresultatet bliver, som børnefamilier fra nær og fjern drømmer om:

“I dag er der en lille rutschebane og få andre ting tilbage og nu hvor gruspladsen er dækket med muld, så ender det nok med, at der bliver sået græs i stedet for at lægge et lag faldgrus og så kan jeg ikke tro, at det igen bliver lavet om”, siger han.

I september gik gravemaskiner i gang på legepladsen på Blæsborg i Augustenborg. Legepladsen har været lukket siden foråret, fordi dugen under faldunderlaget ikke levede op til sikkerhedskravene.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...