Bliv en del af markedsførings-feltet når Touren kommer til Sønderborg

14. januar 2022 Erhverv

Om et halvt års tid går det løs. Tour de France-rytterne kommer susende gennem Sønderborg – tæt fulgt af millioner af seere, tusindevis af turister og mangfoldige markedsføringsmuligheder for områdets erhvervsliv.

Er din virksomhed en af dem, der godt kunne tænke sig at være en del af markedsføringsfeltet, men synes opgaven virker lidt for uoverskuelig?

Så brug tre timer af din tid torsdag den 10. februar, hvor Sønderborg Vækstråd inviterer Sønderborgområdets virksomheder til eventworkshop – en slags træningslejr for virksomheder, der lige mangler det sidste for at komme op på cyklen, skriver Vækstrådet i et nyhedsbrev.

På workshoppen vil du få masser af inspiration til events og tiltag, men også tid til at få nye ideer på bordet og arbejde lidt mere i dybden med den eller de ideer, som du synes, passer bedst til jer og jeres virksomhed.

Målet er, at du får lysten, redskaberne og en god begyndelse at arbejdere videre med et event – enten selv eller måske i samarbejde med nogle af de andre deltagende virksomheder.

Vi forestiller os, at der vil blive arbejdet med konkrete ideer til, hvordan deltagerne kan bruge Tour de France i forhold til:

Tiltrækning af nye medarbejdere

Kunde- og medarbejderpleje

Sloganet ’Verdens Grønneste Målby’ – hvordan kan vi som lokalt erhvervsliv løfte den dagsorden til en fælles fortælling, som gavner os alle?

Tilmelding sker via Vækstrådets hjemmeside .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk