Bliv klogere på arv, testamente og fremtidsfuldmagter, når Advokathuset Muurholm holder åbent hus

26. september 2019 Samfund

Advokathuset Muurholm holder åbent hus den 3. oktober fra klokken 9-18 på Kongevej 58 i Sønderborg.

Alle kan komme forbi og for mere at vide om fremtidsfuldmagter, arv og testamente – også dem der allerede har fået udarbejdet en fremtidsfuldmagt eller et testamente, og er kommet i tvivl om det fortsat opfylder ønskerne til hvem der skal arve og hvordan.

”Vi ved, at mange har spørgsmål og er i tvivl om arv, testamente og fremtidsfuldmagter og derfor tilbyder vi, at alle kan komme og stille lige præcis de spørgsmål, som er relevante for deres situation og vi byder alle på en kop kaffe og et stykke chokolade”, siger advokat Vivi Muurholm som tilføjer, at det er ganske gratis.

Alle møder holdes individuelt og fortroligt og du behøver ikke at lave en aftale, du kommer blot forbi mellem klokken 9 og 18 hos Advokathuset Muurholm på Kongevej 58 i Sønderborg den 3. oktober 2019.

Du kan læse mere om arrangementet ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...