Bliv klogere på arv, testamente og fremtidsfuldmagter, når Advokathuset Muurholm holder åbent hus

26. september 2019 Samfund

Advokathuset Muurholm holder åbent hus den 3. oktober fra klokken 9-18 på Kongevej 58 i Sønderborg.

Alle kan komme forbi og for mere at vide om fremtidsfuldmagter, arv og testamente – også dem der allerede har fået udarbejdet en fremtidsfuldmagt eller et testamente, og er kommet i tvivl om det fortsat opfylder ønskerne til hvem der skal arve og hvordan.

”Vi ved, at mange har spørgsmål og er i tvivl om arv, testamente og fremtidsfuldmagter og derfor tilbyder vi, at alle kan komme og stille lige præcis de spørgsmål, som er relevante for deres situation og vi byder alle på en kop kaffe og et stykke chokolade”, siger advokat Vivi Muurholm som tilføjer, at det er ganske gratis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle møder holdes individuelt og fortroligt og du behøver ikke at lave en aftale, du kommer blot forbi mellem klokken 9 og 18 hos Advokathuset Muurholm på Kongevej 58 i Sønderborg den 3. oktober 2019.

Du kan læse mere om arrangementet ved at klikke her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...