Bliv klogere på EU-afstemningen

24. november 2015 Sundeved

Gymnasium i Sønderborg er der onsdag kl. 10.00 et debatmøde omkring Folkeafstemningen den 3. december – om Forslag til lov om omdannelse af retsforbeholdet til en tilvalgsordning.

Mødet holdes i EUC Syds nye Atrium på Hilmar Finsens Gade 14-16 i Sønderborg og er åbent for alle.valg

Artiklen fortsætter under annoncen

I panelet sidder Henning Hyllested, MF fra Enhedslisten og Benny Engelbrecht, MF fra Socialdemokraterne, skriver EUC i en pressemeddelelse.

Henning Hyllested repræsenterer nej-siden og redegør for, hvorfor Danmark stadigvæk skal bevare retsforbeholdet.

Benny Engelbrecht repræsenterer ja-siden og redegør for, hvorfor Danmark nu skal ændre retsforbeholdet til en tilvalgsordning.

Margrete Auken som repræsenterer Socialistisk Folkeparti og siden 2004 har været medlem af Europa-Parlamentet er også inviteret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rektor for Teknisk Gymnasium Bente Lyck-Damgaard byder velkommen og herefter ledes debatmødet af gymnasieeleverne Jesper Kliever Anker og Kenneth Tranekjer Petersen fra 3.Y, HTX.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...