Bliv klogere på EU-afstemningen

24. november 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Gymnasium i Sønderborg er der onsdag kl. 10.00 et debatmøde omkring Folkeafstemningen den 3. december – om Forslag til lov om omdannelse af retsforbeholdet til en tilvalgsordning.

Mødet holdes i EUC Syds nye Atrium på Hilmar Finsens Gade 14-16 i Sønderborg og er åbent for alle.valg

Artiklen fortsætter under annoncen

I panelet sidder Henning Hyllested, MF fra Enhedslisten og Benny Engelbrecht, MF fra Socialdemokraterne, skriver EUC i en pressemeddelelse.

Henning Hyllested repræsenterer nej-siden og redegør for, hvorfor Danmark stadigvæk skal bevare retsforbeholdet.

Benny Engelbrecht repræsenterer ja-siden og redegør for, hvorfor Danmark nu skal ændre retsforbeholdet til en tilvalgsordning.

Margrete Auken som repræsenterer Socialistisk Folkeparti og siden 2004 har været medlem af Europa-Parlamentet er også inviteret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rektor for Teknisk Gymnasium Bente Lyck-Damgaard byder velkommen og herefter ledes debatmødet af gymnasieeleverne Jesper Kliever Anker og Kenneth Tranekjer Petersen fra 3.Y, HTX.

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...