Bo Libergren er valgt som midlertidig regionsrådsformand

14. marts 2023 Politik
Bo Libergren. Pressefoto
Bo Libergren. Pressefoto

På et ekstraordinært regionsrådsmøde i dag, tirsdag, valgte et enigt regionsråd at pege på 53-årige Bo Libergren fra Venstre som fungerende regionsrådsformand i Region Syddanmark. Det sker, fordi Stephanie Lose indtræder midlertidigt i regeringen som fungerende økonomiminister.

”Jeg er glad for opbakningen fra hele regionsrådet. Det er midlertidigt, at jeg påtager mig rollen som regionsrådsformand, og jeg glæder mig til, Stephanie Lose vender tilbage. Jeg har ingen ambitioner om at lave revolutioner, men vil fortsætte den gode måde, Region Syddanmark allerede fungerer på”, siger Bo Libergren i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bo Libergren har været medlem af regionsrådet i Region Syddanmark, siden regionen blev oprettet i 2007. I den nuværende valgperiode sidder Bo Libergren som formand for Udvalget for det nære sundhedsvæsen, og han har også plads i regionens forretningsudvalg. Han har i tidligere valgperioder beklædt poster i en række andre udvalg i regionsrådet, blandt andet som formand for Regional Udvikling.

Posten som fungerende regionsrådsformand er et fuldtidshverv, som Bo Libergren tager hul på fra dags dato.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...