Body Invest laver webseminar med bud på hvordan dit liv bliver meget bedre

25. september 2020 Erhverv

Hanne Olsen fra Body Invest er klar til at hjælpe endnu flere med at få en bedre livskvalitet og derfor laver hun endnu et webseminar, som går i luften på tirsdag klokken 20.

“Det første webseminar var en succes, så der kommer endnu en omgang”, siger Hanne Olsen til SønderborgNYT.

Er du en af dem, som synes, der mangler glæde og begejstring i livet og drømmer om at hoppe ud af ‘hamsterhjulet’, så kan du sige: Stop en halv og bliv hel – og prøve at følge Hanne Olsens gratis web-foredrag. Hvis det, som hun siger, virker rigtigt for dig, så kan du kontakte hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hanne Olsen har klinikken Body Invest i Sønderborg, hvor hovedparten af kunderne er mænd. Nogle er trætte af de overflødige kilo.

Kroppen og det mentale hænger sammen

“Krop og tanker hænger sammen og der er en årsag til, at fedtet hænger fast”, siger Hanne Olsen.

Det er den seks tommers grund, som vi har mellem ørerne, der er årsagen til mange af vores udfordringer.

“Vi kan have blokeringer, som gør, at vi glemmer at have det sjovt og glemmer at leve livet. Mental ubalance gør, at vi hver dag kæmper for at overleve”, siger Hanne Olsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er måske gode til at præstere, til at indordne os og være ‘pleasere’. Selv ramte jeg tidligere dem alle tre perfekt og har brugt fem år på at studere det mentale”, siger Body Invest-ejeren, der også kan skrive livsstilcoach på visitkortet – og lige nu er hun i gang med en master i psykologi.

“Selvom jeg nu også tilbyder samtaler, så har jeg slet ikke planer om at stoppe for personlig træning. Krop og psyke hænger sammen – og vi skal være bedre til at tage dybe vejrtrækninger, bedre til at holde kroppen smidig og stærk”, siger Hanne Olsen og fortæller, at Body Invest især bruges af mennesker, der vil folde sig ud og være ledere i deres eget liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du tilmelder dig det gratis webinar på Body Invests hjemmeside

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Hansson Erhverv opnår DGNB-certifikat i guld med sandwichpaneler

3. februar 2023 Erhverv

Hansson Erhverv, der udlejer erhvervsejendomme i Sønderborg, tog i slutningen af 2021 første spadestik i en 30.000 kvadratmeter stor udstykning i den nordlige ende af hovedstaden på Als. Den første udlejningsejendom på 3.000 kvadratmeter er netop blevet færdig og Larsen Strings, der er verdens største forhandler af strenge til blandt andet violiner, er flyttet ind. […]

Læs mere...