Børn har mulighed for at tegne sig til en royal æbletitel

10. august 2019 Kultur

Når Gråsten Æblefestival åbner, torsdag den 12. september klokken 17.30, skal Årets Æbleprinsesse og Årets Æbleprins kåres.

Alle seks- til ni-årige børn har – ved at deltage i en tegnekonkurrence – chancen for at vinde titlen.

Tegningerne skal have et æbletema og fylde et A4-ark – og udover det, så er der frit slag, skriver Gråsten Æblefestival i en pressemeddelelse.

Tegningerne skal afleveres i Matas i Gråsten senest den 2. september – og på bagsiden af arket skal der stå navn, adresse og telefonnummer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Styregruppen for Gråsten Æblefestival og Æbledronningen, Karin Baum, vælger de to vindere, som udråbes i teltet på havnen i Gråsten den 12. september.

Gråsten Æblefestival ligger i dagene fra den 12. til 14. september og det er på havnen i Gråsten, der fredag og lørdag er der boder med aktiviteter, musik, kunst og der er også boder med lokale produkter

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...