Børn har mulighed for at tegne sig til en royal æbletitel

10. august 2019 Kultur

Når Gråsten Æblefestival åbner, torsdag den 12. september klokken 17.30, skal Årets Æbleprinsesse og Årets Æbleprins kåres.

Alle seks- til ni-årige børn har – ved at deltage i en tegnekonkurrence – chancen for at vinde titlen.

Tegningerne skal have et æbletema og fylde et A4-ark – og udover det, så er der frit slag, skriver Gråsten Æblefestival i en pressemeddelelse.

Tegningerne skal afleveres i Matas i Gråsten senest den 2. september – og på bagsiden af arket skal der stå navn, adresse og telefonnummer.

Styregruppen for Gråsten Æblefestival og Æbledronningen, Karin Baum, vælger de to vindere, som udråbes i teltet på havnen i Gråsten den 12. september.

Gråsten Æblefestival ligger i dagene fra den 12. til 14. september og det er på havnen i Gråsten, der fredag og lørdag er der boder med aktiviteter, musik, kunst og der er også boder med lokale produkter

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...