Børnebasen – en platform med sociale tilbud

9. marts 2021 Samfund

Børnebasen er en platform til socialrådgivere og andre fagfolk, der giver dem overblik over sociale tilbud i Danmark. Og her vil vi jo gerne have så mange tilbud for børn, unge og familier som muligt med, lyder det i en pressemeddelelse fra initiativtageren til Børnebasen, Katrine Falkenberg.

Hun fortæller, at Sønderborg Kommune skal i gang med at bruge Børnebasen og for at sårbare børn, unge og familier i Sønderborg kan få den bedste hjælp, vil hun gerne ud til så mange sociale tilbud som muligt, så de kan få sig meldt ind i Børnebasen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er helt gratis for dem.

Sociale tilbud er en stor gruppe, der omfavner blandt andre psykologer, coaches, fritidstilbud, familierådgivning, foredrag, juridisk rådgivning, lektiehjælp, tolkebistand, netværkstilbud og meget andet godt.

Det er nemt og gratis at melde sig ind på Børnebasen og det gør man via hjemmesiden. 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...