Børnehave i Hørup er indviet

29. oktober 2021 Samfund
Privat foto
Privat foto

Thomas Worm Larsen som er formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, var med til indvielsen af Hørup børnehave. Det er Bygadens Børnegård og Børnehuet Tangsmose, der er blevet til en ny daginstitution i Hørup.

”Det har ikke været en nem beslutning – det er det aldrig, når noget skal lukke – og denne gang var det Tangsmose Børnehave. Men vi er overbeviste om, at det er den bedste løsning, vi har fundet ved at udvide her, hvor der er god plads til at udnytte landskabet til spændende udemiljøer på det, der bliver legeplads for en ny institution”, sagde Thomas Worm Larsen i sin tale.

Artiklen fortsætter under annoncen

At samle flere børn under samme tag, giver flere muligheder for at skabe mere kvalitet for det enkelte barn.

”En af de vigtigste fordele er, at vi især i ydertiderne – altså tidligt om morgenen og sidst på eftermiddagen, har mulighed for at sikre en bedre normering. Vi får en større fleksibilitet og mere holdbare løsninger til glæde for børnene”, sagde udvalgsformanden.

”Men også for personalet, der med flere kollegaer har mulighed for at tilrettelægge hverdagen mere fleksibelt. Derfor tror vi, at vi med den nye daginstitution kan udvikle og fremtidssikre dagtilbuddene i Hørup, som er nødvendig for at tilgodese en tilflytning til Hørup nu og i fremtiden”.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...