Børnehuset Toften er nomineret til Årets Dagtilbud 2019

23. oktober 2019 Samfund

Inkluderende børnefællesskaber, sammenhænge i børnenes liv og fokus på børneperspektivet er kodeordene for de tre nominerede til Årets Dagtilbud 2019. Børnehuset Toften i Sønderborg, en integreret institution i Vejle og en Skovbørnehave i Gladsaxe er udvalgt fra et bredt felt af indstillinger.

Hver dag gør det pædagogiske personale over hele landet en stor og vigtig indsats for at skabe gode rammer for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse. Det er en indsats, der har afgørende betydning for børnene. Ikke bare i deres dagligdag her og nu, men også for deres liv på længere sigt, skriver Dansk Center for Undervisningsmiljø.

Artiklen fortsætter under annoncen

124 indstillinger er blevet gennemgået og vurderet henover sommeren, og et fagudvalg har nu udvalgt tre dagtilbud, der hver især kan inspirere andre dagtilbud med deres pædagogiske arbejde. Fagudvalget skal nu besøge de tre nominerede dagtilbud, og derefter træffe afgørelse om, hvem der skal løbe med titlen som Årets Dagtilbud 2019 og de 20.000 kroner som følger med.

Børnehuset Toften er nomineret for deres skabende tilgang og arbejde med inkluderende børnefællesskaber. Særligt med fokus på sang og musikforståelse i den pædagogiske praksis. En tilgang, hvor både sociale relationer såvel som fysisk indretning står centralt i arbejdet for, at hvert barn føler sig set og hørt hver dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Didde Lauritzen har fokus på børn, skoler og på de udsatte

26. oktober 2021 KV21

Didde Lauritzen har været en del af Børne- og Uddannelsesudvalget og hun har også været med i Sundhedsudvalget i denne byrådsperiode og hun er, som sin far, borgmesteren, socialdemokrat. Det er Didde Lauritzens første byrådsperiode, så der har været meget, som hun skulle lære. ”Det har været vildt spændende, jeg har nydt at være med […]

Læs mere...