Børnehuset Toften er nomineret til Årets Dagtilbud 2019

23. oktober 2019 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Inkluderende børnefællesskaber, sammenhænge i børnenes liv og fokus på børneperspektivet er kodeordene for de tre nominerede til Årets Dagtilbud 2019. Børnehuset Toften i Sønderborg, en integreret institution i Vejle og en Skovbørnehave i Gladsaxe er udvalgt fra et bredt felt af indstillinger.

Hver dag gør det pædagogiske personale over hele landet en stor og vigtig indsats for at skabe gode rammer for børns trivsel, læring, udvikling og dannelse. Det er en indsats, der har afgørende betydning for børnene. Ikke bare i deres dagligdag her og nu, men også for deres liv på længere sigt, skriver Dansk Center for Undervisningsmiljø.

Artiklen fortsætter under annoncen

124 indstillinger er blevet gennemgået og vurderet henover sommeren, og et fagudvalg har nu udvalgt tre dagtilbud, der hver især kan inspirere andre dagtilbud med deres pædagogiske arbejde. Fagudvalget skal nu besøge de tre nominerede dagtilbud, og derefter træffe afgørelse om, hvem der skal løbe med titlen som Årets Dagtilbud 2019 og de 20.000 kroner som følger med.

Børnehuset Toften er nomineret for deres skabende tilgang og arbejde med inkluderende børnefællesskaber. Særligt med fokus på sang og musikforståelse i den pædagogiske praksis. En tilgang, hvor både sociale relationer såvel som fysisk indretning står centralt i arbejdet for, at hvert barn føler sig set og hørt hver dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...