Børneland: Lukas Rasmussen fik sin Lykkehjulspræmie – cykler til hele familien

24. september 2019 Erhverv

Tirsdag eftermiddag mødte Lukas Rasmussen op hos Fri BikeShop i Sønderborg, hvor han skulle hente cykler for omkring 18-19.000 kroner.

“Lukas Rasmussen var den heldige, der vandt en ‘Familiepakke’ med cykler, så nu er han selv, lillesøter Laura og forældrene flot kørende”, siger Susanne Jessewn Mølle fra Fri BikeShop.

Alle de gæster, der købte prøvede lykken i Børnelands Lykkehjul, som tjente penge ind til En God Jul for Alle, fik udleveret en seddel, som de kunne udfylde – og så deltog de i lodtrækningen om cykler til hele familien. Samme mulighed havde de børn, der kørte med i cykelringridningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lykkehjulet gav os 14.611 kroner, som er afleveret til En God Jule for Alle og Lukas var den heldige blandt de godt 700, der deltog i lodtrækningen om cyklerne”, siger Brian Jørgensen fra Ringriderfestens Børneland.

I forbindelse med cykelringridningen vandt Lukas 5. pladsen for den bedste pyntede cykel. Han blev dog overgået af lillesøsteren, som blev nummer to.

“Men det er nu sjovt, at Lukas vandt en cykel til mig”, siger Laura Rasmussen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...