Børnene fra Sønderborg Boldklub er glade for at de har fået hver en drikkedunk

U6-drengene med deres drikkedunke. Pressefoto
U6-drengene med deres drikkedunke. Pressefoto
8. februar 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Boldklubs U6-drenge er super stolte af deres nye vandflasker og derfor sender Sønderborg Boldklub en kæmpestor tak til Alsmatik A/S og Volkswagen Sønderborg, som har sponsoreret 450 drikkedunke til klubben, så samtlige børne- og ungdomsspillere har fået deres helt egen.

“Det er rigtigt dejligt, der er lokale virksomheder, som støtter foreningslivet og alle vi andre skal huske, at det er dem, vi skal handle med”, siger Dergham A. Rahman fra Sønderborg Boldklub til SønderborgNYT.

Han fortæller videre, at klubben også støttes af: Alsmatik A/S, Volkswagen Sønderborg, LINAK, Brinks Rengøring, Kørende Dyrlæge – Vetgruppen, Fantasy Art Tattoo, Kenneth Juhl Byggeri med omtanke, Byens Pejse, Langhøj Entreprenør, Roadcrew Aps og Dansk Varmepumpe Teknik,  som har sponsoreret 450 drikkedunke til klubben så samtlige børne- og ungdomsspillere har fået deres helt egen drikkedunk.

 

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...