Børnene fra Sønderborg Boldklub er glade for at de har fået hver en drikkedunk

8. februar 2023 Erhverv
U6-drengene med deres drikkedunke. Pressefoto
U6-drengene med deres drikkedunke. Pressefoto

Sønderborg Boldklubs U6-drenge er super stolte af deres nye vandflasker og derfor sender Sønderborg Boldklub en kæmpestor tak til Alsmatik A/S og Volkswagen Sønderborg, som har sponsoreret 450 drikkedunke til klubben, så samtlige børne- og ungdomsspillere har fået deres helt egen.

“Det er rigtigt dejligt, der er lokale virksomheder, som støtter foreningslivet og alle vi andre skal huske, at det er dem, vi skal handle med”, siger Dergham A. Rahman fra Sønderborg Boldklub til SønderborgNYT.

Han fortæller videre, at klubben også støttes af: Alsmatik A/S, Volkswagen Sønderborg, LINAK, Brinks Rengøring, Kørende Dyrlæge – Vetgruppen, Fantasy Art Tattoo, Kenneth Juhl Byggeri med omtanke, Byens Pejse, Langhøj Entreprenør, Roadcrew Aps og Dansk Varmepumpe Teknik,  som har sponsoreret 450 drikkedunke til klubben så samtlige børne- og ungdomsspillere har fået deres helt egen drikkedunk.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...