Børnenes dag på Gråsten Æblefestival

13. september 2019 Kultur

Fredag formiddag er der masser af liv i et af Gråsten Æblefestivals store telte på havnen i Gråsten. Her er der besøg af adskillige lokale børneinstitutioner, som deltager i mindre forløb, som Vidensby Sønderborg har sat sammen.

“Børnene maler på hver en stofpose og den kommer de et æble i. Det er, hvad vi kan nå på 15 minutter og det giver jo god mening, at de flotte frugtposer kan bruges igen og igen”, siger Oliver Jon Christensen fra Vidensbyens House og Creativity.

Bente Løwe Cirstiansen sidder på den store scene i teltet. På skift kommer der børnegrupper op til hende – og de hører lidt om Bente Løwe Christiansens bog, Kongeæblet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg læser ikke bogen højt for dem. Den kan forældrene læse sammen med dem – og så kan de gå på opdagelse på Gråsten Æblefestival bagefter”, siger Bente Løwe Christiansen.

Selvfølgelig blev der også spist æbler.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...