Børnenes dag på Gråsten Æblefestival

13. september 2019 Kultur

Fredag formiddag er der masser af liv i et af Gråsten Æblefestivals store telte på havnen i Gråsten. Her er der besøg af adskillige lokale børneinstitutioner, som deltager i mindre forløb, som Vidensby Sønderborg har sat sammen.

“Børnene maler på hver en stofpose og den kommer de et æble i. Det er, hvad vi kan nå på 15 minutter og det giver jo god mening, at de flotte frugtposer kan bruges igen og igen”, siger Oliver Jon Christensen fra Vidensbyens House og Creativity.

Bente Løwe Cirstiansen sidder på den store scene i teltet. På skift kommer der børnegrupper op til hende – og de hører lidt om Bente Løwe Christiansens bog, Kongeæblet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg læser ikke bogen højt for dem. Den kan forældrene læse sammen med dem – og så kan de gå på opdagelse på Gråsten Æblefestival bagefter”, siger Bente Løwe Christiansen.

Selvfølgelig blev der også spist æbler.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...