Boganmeldelse: Allan Breckling drysser stjerner ned over Jussi Adler-Olsens nye krimi

Foto: Robin Skjoldborg
5. november 2021 Kultur
Jussi Adler-Olsen. Pressefoto: Robin Skjoldborg
Jussi Adler-Olsen. Pressefoto: Robin Skjoldborg

Allan Breckling fra Brecklings Bogcafé anmelder Jussi Adler-Olsens ‘Natrium Chlorid’:

Jussi Adler-Olsen slår nu fast med syvtommersøm, at han er den absolut bedste forfatter i Danmark. Med sin nye krimithriller, Natrium Chlorid, er der ingen tvivl længere – hvis der overhovedet nogensinde har været det. Han kan om nogen skrue – ikke kun en kriminalserie – Afdeling Q – op til meget mere end en krimi. Det her er også en samfundssatire – en samtidskritisk roman –  og vækker minder om Hans Scherfigs forfatterskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Min begejstring kender ingen grænser og skulle jeg, som andre, uddele stjerner – så ville fem af den slags ikke være nok – jeg ville trække hele stjernehimlen ned og drysse udover forfatterskabet.

Aldrig før har vi Adler-Olsens univers mødt et så hårrejsende monster af et menneske og forbryder som her i Natrium Chlorid – aldrig – og man sidder og bider negle af spænding. Hårrejsende spænding.

Der er så mange lag i den fortælling – så meget at gyses over – så meget til eftertanke – og humoren er vidunderlig – skulle måske skrive satiren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det her er absolut Jussi Adler-Olsens bedste i Afdeling Q-serien – et mesterværk – og det ville være ’kriminelt’ at røbe en eneste linie af, hvad den egentlig handler om – hvad der venter en kommende læser.

Men en ting er sikkert Carl Mørch er kommet tilbage – definitivt – og også ham venter der visse overraskelser i denne sindssygt spændende roman!

Men læs nu selv – hvis du tør – men glæd dig – der venter en krimithriller af fineste karat!

Den 18. november klokken 19 er Jussi Adler-Olsen på besøg i Brecklings Bogcafé, som denne gang finde sted i BHJ-salen i Ahlmannsparken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetten koster 195 og kan købes på tlf. 5240 6616 eller ved at sende en mail til: acharling@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...