Boligejernes energirenoveringer fortsætter under Corona-krisen

7. maj 2020 COVID-19

Efter en kort opbremsning i antallet at nye energirenoveringsopgaver umiddelbart efter Danmark lukkede ned på grund af Corona-krisen, er der igen fuld fart på tilbudsgivningen og udførelse af renoveringsprojekter hos de private boligejere i Sønderborg-området.

Boligejerne fortsætter deres energirenoveringsprojekter under Corona-krisen og der bliver udarbejdet masser af nye tilbud og ordrebøgerne er fyldte, som en hel normal forårssæson for byggebranchen. Det skriver ProjectZero.

Morten Anker Petersen fra Tømrer- og Snedkerfirmaet Fa. Karl D Petersen oplever, at der fortsat er godt gang i byggeriet og at mange private boligejere, fortsætter med at energirenovere deres boliger:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Lige efter udmeldingen om nedlukningen af Danmark, gik der nogle dage, hvor kunderne lige skulle se, om det blev den helt store krise og om det kom til at påvirke privatøkonomien, så der blev der lidt stille på telefonerne. Nu er alt som det plejer at være og vi har travlt med en masse spændende energirenoveringsopgaver og status er, at vi ind til videre, er blevet skånsomt ramt af Corona-krisen”, fortæller tømrermester og bygningskonstruktør Morten Anker Petersen.

Arne Frederiksen, der er håndværkstaksator og ejer af Frederiksen & Jepsen A/S, mærkede også en kortvarig nedgang i henvendelserne, men i dag er der ingen spor af Corona-krisen hos kunderne og hans indtryk er, at boligejerne ikke har udskudt deres energirenoveringsprojekter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der var en kort periode, hvor der var fuldstændigt stille på telefonerne, så der arbejdede vi videre med de projekter der var i ordrebogen, men efter et par ugers stilstand i henvendelserne, begyndte kunderne at røre på sig igen. I dag kører tingende helt som det plejer i en travl forårssæson med mange udskiftningen af vinduer og efterisolering, når der bygges om og vi udfører tag-renoverings opgaver”, siger Arne Frederiksen fra Frederiksen & Jepsen A/S.

Hos Erik Jensen VVS ApS er alt også som en helt almindelig, travl forårssæson med mange energirenoverings opgaver hos de private boligejere:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Telefonerne blev lidt stille lige efter Danmark blev lukket ned, men det var kun i et par dage, så var kunderne tilbage igen og vi har nok ordre inde og laver løbende også nye tilbud. Vi kan ikke mærke, at det er Corona-krise, så vi er alle mand på arbejde og arbejder for fuldt tryk med blandt andet udskiftning af oliefyr til luft/vand varmepumper, og bare i denne uge skal vi ud på to varmepumpe opgaver”, siger Allan Sarsgaard fra Erik Jensen VVS ApS.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...