Boligpriserne i Sønderborg-området ligger stabilt

Boligpriserne i Sønderborgområdet ligger stabilt. Foto: Ole Kæhler
Boligpriserne i Sønderborgområdet ligger stabilt. Foto: Ole Kæhler
15. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På landsplan er salgsprisen på ejerlejligheder faldet med 4,4 procent i januar sammenlignet med december sidste år – og spørger man Henning Brock fra home i Broager, så er der en god forklaring på det.

“Sidst på året var der en del i de større byer, som havde travlt med at købe og det skyldtes de nye ejendomsskatter. Det gav en øget efterspørgsel og nu ligger priserne, hvor de var i eksempelvis september”, siger Henning Brock til SønderborgNYT.

I Sønderborg-området ligger priserne på boliger stabilt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er ikke de store udsving i priserne, som vi ser det i hovedstaden eller Aarhus. Ser man bort fra enkelte boliger i udkanten af kommunen, så går det også fint med at sælge boliger. Der er en pæn efterspørgsel”.

Tallene på Boligsiden viser, at i Københavns Kommune er salgsprisen for ejerlejligheder faldet med 5,1 procent, og hvis man sæsonkorrigerer ud fra de seneste 10 år, er prisen faldet med 5,7 procent.

I Aarhus Kommune er salgsprisen faldet med 3,6 procent, og hvis man sæsonkorrigerer her, er prisen faldet med 2,4 procent.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...