Boligsalget hos home satte rekord i marts måned

6. april 2021 Erhverv
Foto: home pressefoto
Foto: home pressefoto

Flere sætter boligen til salg – og køberne er på spring – og det har givet en ny rekord i boligsalget i marts hos home. Salget af boliger formidlet af home i marts 2021 var 78 % højere end marts 2020.

”Marts er den bedste måned nogensinde i homes historie siden 1990, hvis vi kigger på det normale boligsalg. Det er en enestående og meget travl tid for vores ejendomsmæglere, der ellers har prøvet noget gennem årene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men aldrig noget som vi ser nu i nedlukningstiden. Det er meget intenst, siger Michael Dalsager fra home.

”Marts-salget er 78 procent højere end marts 2020 så det er en helt fantastisk måned og de lokale home-mæglere er ganske enkelt løbet over ende af køberne – endnu en gang – og det skyldes i høj grad, der er kommet langt flere villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og ikke mindst sommerhuse til salg”, fortæller Michael Dalsager fra home.

I ugen op til påske satte rekordmange boligejere et til salg skilt foran huset. Det viser tal fra Boligsiden.

”Mange boligejere har taget beslutningen og sat til salg og det er godt timet i forhold til, at udbuddet er lavt, og der er fortsat mange købere, så til salg-skiltene falder på et tørt sted”, siger Michael Dalsager hos home.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...