Boligsalget hos home satte rekord i marts måned

6. april 2021 Erhverv
Foto: home pressefoto
Foto: home pressefoto

Flere sætter boligen til salg – og køberne er på spring – og det har givet en ny rekord i boligsalget i marts hos home. Salget af boliger formidlet af home i marts 2021 var 78 % højere end marts 2020.

”Marts er den bedste måned nogensinde i homes historie siden 1990, hvis vi kigger på det normale boligsalg. Det er en enestående og meget travl tid for vores ejendomsmæglere, der ellers har prøvet noget gennem årene. Men aldrig noget som vi ser nu i nedlukningstiden. Det er meget intenst, siger Michael Dalsager fra home.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Marts-salget er 78 procent højere end marts 2020 så det er en helt fantastisk måned og de lokale home-mæglere er ganske enkelt løbet over ende af køberne – endnu en gang – og det skyldes i høj grad, der er kommet langt flere villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og ikke mindst sommerhuse til salg”, fortæller Michael Dalsager fra home.

I ugen op til påske satte rekordmange boligejere et til salg skilt foran huset. Det viser tal fra Boligsiden.

”Mange boligejere har taget beslutningen og sat til salg og det er godt timet i forhold til, at udbuddet er lavt, og der er fortsat mange købere, så til salg-skiltene falder på et tørt sted”, siger Michael Dalsager hos home.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...