Bonus på 50.000 kroner til nye BIOS-reddere

16. februar 2016 Erhverv

BIOS har endnu ikke kunnet få ansat det antal reddere, som selskabet skal bruge for at levere den dækning, som de har indgået kontrakt med Region Syddanmark om at levere.

For at øge antallet af fuldtidsansatte ambulancebehandlere og paramedicinere især i Sydvestjylland, men også i mindre omfang på Fyn og i Sønderjylland, lover BIOS ifølge TV Syd nu en sign-on bonus på 50.000 kroner til reddere med de nødvendige kompetencer.bios3

Artiklen fortsætter under annoncen

Forudsætningen for denne bonus, som er forbeholdt et begrænset antal nye fuldtidsansatte ambulancebehandlere og paramedicinere, er mindst 12 måneders ansættelse samt beskæftigelse på flere stationer indenfor de respektive delområder.

De  nuværende fuldtidsansatte i BIOS tilbydes samtidig en bonus på 20 procent af overskuddet i 2017.

Bestyrelsen og ledelsen i BIOS forventer at kunne give de nuværende fuldtidsansatte, som bliver i ambulanceselskabet til udgangen af 2017 andel i et godt finansielt resultat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Politik, Gråsten

Debatindlæg: Modstanderne mod biogasanlæg i Kværs mødtes med politikere

11. maj 2021 Politik

Hans Jørgen Vaarberg, Styregruppen for modstanden mod Biogas i Kværs, skriver: Efter over to år med invitationer var borgmester Erik Lauritzen og Teknik- og Miljøudvalgsmedlem Rikke Lock Harvig på besøg hos styregruppen for modstanden mod placering af et biogasanlæg ved Kværs. Vi takker for tiden de brugte en del af deres tirsdag her, hvor styregruppen […]

Læs mere...