Book tid – og tag på genbrugspladsen døgnet rundt

20. april 2020 Erhverv

Gå ind på Sønderborg Forsynings hjemmeside, log ind på Adgang365, vælg hvilken genbrugsplads du vil besøg og hvornår – book tid. Så nemt er det, når du fra den 20. april igen kan aflevere haveaffald, småt brændbart og byggematerialer, præcis når det passer dig.

“Vi er glade for, at vi med det nye bookingsystem igen kan åbne for Adgang365. Der er er rigtigt mange af vores kunder, der har savnet muligheden for at besøge genbrugspladsen uden for den bemandede åbningstid”, siger direktør for Sønderborg Forsyning, Hans Erik Kristoffersen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bookingsystemet gør det muligt at booke adgang til genbrugspladserne i Skodsbøl, Sundeved, Vesterlund og Glansager uden for den normale åbningstid. Systemet er i den seneste uge blevet testet på Sundeved Genbrugsplads bl.a. med hjælp af kunder fra Vester Sottrup, Blans og Ullerup. Testen er forløbet rigtig godt, og dermed bliver bookingsystemet nu åbnet til alle de døgnåbne genbrugspladser.

“Det er meget vigtigt for os, at bookingsystemet er testet grundigt, så vi er helt sikre på, at vi fortsat kan overholde myndighedernes krav om sikkerhedsafstand og antal af personer på genbrugspladsen”, siger Hans Erik Kristoffersen og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derfor er der også kun adgang til de døgnåbne genbrugspladser, hvis man har booket tid i forvejen. Man kan ikke bare køre ud til pladsen og ringe sig ind, som man plejer”.

Book adgang i en time – og lad familien blive hjemme
Bookingsystemet kan bruges af alle, der er tilmeldt Adgang365. Man booker adgang i en time, og alt efter genbrugspladsens størrelse er der et begrænset antal ledige pladser hver time.

“Hvor mange tider, der er tilgængelige hver time, afhænger af størrelsen på den enkelte genbrugsplads. Det handler om, at vi skal sikre, at der ikke er mere end et vist antal personer på genbrugspladsen ad gangen. Derfor er det også vigtigt, at vi så vidt muligt kan regne med, at antallet af biler svarer til antallet af personer. Så tag alene afsted, og lad familien blive hjemme”, siger Hans Erik Kristoffersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle genbrugspladserne vil fortsat være bemandede i den normale åbningstid, og her er det ikke nødvendigt at booke adgang.

Det er ikke muligt at komme ind med Adgang365 uden først at have booket tid på Sønderborg Forsynings hjemmeside.

Sådan fungerer det

Er du tilmeldt Adgang365, kan du booke en tid på www.sonfor.dk/book365. Du kan booke adgang uden for den bemandede åbningstid til genbrugspladserne i Skodsbøl, Sundeved, Glansager og Vesterlund.

Artiklen fortsætter under annoncen

  1. Gå ind på www.sonfor.dk/book365, følg linket og log ind. Du skal bruge den mailadresse og kode, du valgte, da du tilmeldte dig Adgang365. Har du glemt din kode, kan du bede om en ny.
  2. Vælg genbrugsplads, dato og tidspunkt, og tryk ”Book valgte tid”.
  3. Inden for 5 minutter modtager du en mail med bookingbekræftelse, og din booking er ny aktiv.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49