Bor du på Nordals og vil have fjernvarme, så skal du handle nu

30. august 2022 Erhverv
Sønderborg Forsyning opfordrer borgerne på Nordals til at skrive under på fjernevarmekontakt nu
Sønderborg Forsyning opfordrer borgerne på Nordals til at skrive under på fjernevarmekontakt nu

Det er en dårlig ide at vente med at skrive kontrakt, til der graves ud til fjernvarme på din vej, lyder det fra Sønderborg Forsyning. Antallet af bindende aftaler med beboere på vejen kan nemlig have betydning for, hvornår fjernvarmen rulles ud, hvor du bor.

”Når vi planlægger gravearbejdet, tager vi hensyn til, på hvilke veje der er størst efterspørgsel. Det gør vi både for at bringe fjernvarmen til flest muligt, men også af økonomiske hensyn, da antallet af husstande på fjernvarmenettet har betydning for den pris, vores kunder skal betale for varmen”, fortæller projektleder i Sønderborg Forsyning, Esben Lauesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg kommunes fjernvarmeselskaber har siden sidst i februar oplevet massiv efterspørgsel fra borgere, der gerne ville fra gas til fjernvarme som følge af de høje prisstigninger efter Ruslands invasion af Ukraine. Gasprisen er fortsat stigende, og kommunen har sammen med fjernvarmeselskaberne valgt at screene endnu flere områder, der i fremtiden kan få mulighed for at få fjernvarme. Men på trods af den store efterspørgsel, halter det med antallet af underskrevne kontrakter på Nordals, fortæller Esben Lauesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Lige nu har folk en pause fra bekymring om høj varmeregning, men inden længe skal radiatorerne tændes igen, og mange ser ind i en vinter, hvor varmeregningen er tredoblet i forhold til årene før. Vi vil gerne hjælpe alle, og vi arbejder så hurtigt, vi kan. Derfor er det vigtigt for os, at vi ved, på hvilke veje der er flest, der vil på, for det planlægger vi efter. Så har man besluttet sig, skal man endelig ikke tøve med at få skrevet kontrakt, og lige nu har vi også en særlig gunstig pris på 10.000 kroner for at komme med på fjernvarmen ”, opfordrer han med

Artiklen fortsætter under annoncen

Bor du i Nordborg, Svenstrup eller Guderup, er det Sønderborg Forsyning, du skal skrive kontrakt med. Har du adresse i Broager, er det Broager Fjernvarmeselskab, du skal kontakte, mens det er Sønderborg Varme, du skal indgå aftale med, hvis du bor i en af kommunens øvrige fjernvarmeområder.

Hvis du vil se, hvor der er – og planlægges – fjernvarme i Sønderborg Kommune, så kan du se fjernvarmekortet her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne artikel er publiceret i samarbejde med Sønderborg Forsyning.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...