Borgen er klar til at åbne – og det bliver uden siddepladser

15. april 2021 Erhverv

På onsdag går næste fase af genåbningen af Danmark i gang, og denne gang er blandt andet butikscentre i størrelsen som Borgen Shopping omfattet.

Det betyder, at alle butikker igen kan besøges i centret, naturligvis med alle de sædvanlige og gældende restriktioner for dette. Men vi er jo efterhånden godt bekendt med at der skal bæres mundbind indendørs, samt holdes god afstand, og dertil vil der i centret være håndsprit og opdeling af gangretningen for centrets besøgende.

”Vi har sammen med de butikker der har været nedlukket siden før jul set frem til denne genåbning, og alle glæder vi os til igen at hilse på vores mange kunder. Dertil kommer at vi jo faktisk har fået to nye butikker ind i centret her under nedlukningen, så vores genåbning bliver også et goddag og velkommen til The Burger Concept der åbner med ”take away”, samt Als Risteri, der har flyttet sit showroom fra byen og ind i centret”, siger centermanager Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Nu venter vi at der fra den 6. maj også igen må siddes ned på vores café- og restauranter, som fortsat kun må sælge take away og vi venter ikke mindst på at Kinorama igen kan besøges. I øvrigt er der også nogle nye strammere regler for ophold i centre som vores, der gør, at vi skal fjerne alle de tilgængelige siddepladser i centret, men de vil naturligvis komme frem igen, når det bliver muligt. Lige nu glæder vi os bare så meget over, at hverdagen bliver lidt mere, som vi kendte den og håber på forståelse for de manglende siddepladser”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOFs online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse med […]

Læs mere...