Borgen fejrer fødselsdag

21. september 2020 Erhverv

I år er det syv år siden Borgen Shopping åbnede, og det fejres naturligvis af butikkerne i centret.

Det sker blandt andet med et stort gavespil, hvor det er kunderne der kan vinde mange præmier. Fra torsdag den 24 september vil man kunne modtage en spilleplade når man minimum har handlet for 300 kroner i en af centrets butikker. Gavespillet foregår på centrets hjemmeside fra mandag den 28 september til og med søndag den 4 oktober.

Her skal man skrabe sig frem til tre ens gavelogo, hvorefter man kan være heldig at vinde en af de mange præmier, der er givet som gevinster. Det kan være en varevogn fyldt med varer for 2.000 kroner i Kvickly, en sølvarmring, et par sko, et par jeans, en højtaler, gavekort eller noget helt andet, der er rigtigt mange flotte præmier fra butikkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle der deltager i spillet går videre til lodtrækning om hovedgevinsten, der er en Iphone 11 til værdi af 9.000 kroner, skriver Borgen i en pressemeddelelse.

I centret har butikkerne fundet mange gode fødselsdagtilbud frem, og derudover vil der være besøg af bl.a. ballonklovne og Marianne, der er kendt fra TV, har bagt fødselsdag cookies, som hun deler ud så længe der er lager af dem. Programmet ser sådan ud.

Fredag den 2. oktober kan du møde ballonklovnen Paliette. Hun laver sjove balloner til alle børn, der har lyst til et flot ballondyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan møde Paliette i centret fra kl. 16 – 19.

Henning og kaninen kommer lørdag den 3. oktober og hygger med børn og barnlige sjæle, måske du skal have en selfie med hjem. Henning er i centret fra kl. 11.00 – 14.00.

Søndag den 4. oktober deler Marianne, kendt fra tv, uddeler cookies der særligt er bagt til Borgens fødselsdag ud. De uddeles fra kl. 13.00 og så længe lager haves og du finder Marianne på øverste etage ved rulletrapperne. Måske du også kan få opskriften og en snak med Marianne.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk