Borgen fejrer sine første 10 år med musik, quiz og fødselsdagstilbud

18. september 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Den 1. oktober er det 10 år siden Borgen åbnede og det skal fejres – og det bliver det fra den 28. september, hvor føtex åbner i det lokale, som tidligere husede Kvickly.

“Den dag overlader vi helt til føtex, som klokken 07 åbner for første gang i Borgen og de holder åbent til en halv time efter midnat”, fortæller centerchef Flemming Enghave til SønderborgNYT.

Dagen efter, fredag den 29. september, er Sebastian Klein i Apotekerhaven med sin dyrequiz fra klokken 16 og når den er slut, så går han ind i centret, hvor det er muligt at få en snak med ham og også tage et foto.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fredag aften er der by Night i byen og i Apotekerhaven spiller Gasbox en masse Gasolin- og Kim Larsen-hits klokken 19 og igen klokken 20:30. Der bliver mulighed for at købe ringridere, fadøl og sodavand”, siger Flemming Enghave og tilføjer, at butikkerne byder på en masse fødselsdagstilbud og så viser de deres nyeste varer frem.

“Efterårskollektionerne er jo kommet”.

ABBA Tribute Show

“Lørdag kan man opleve en masse alle de store ABBA-sange, når to svenske piger optræder i Apotekerhaven med deres ABBA Tribute Show – og inde i Borgens legerum kan børn få malet deres ansigter – det kan de også søndag. Begge dage i tidsrummet fra 11 til 15”, siger Flemming Enghave, som har været centerleder i Borgen Shopping siden åbningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige for tiden er der gang i en større rokade i Borgen og føtex åbner også deres varehus.

“Et center som Borgen skal hele tiden være i bevægelse og det er derfor vi flytter rundt, fornyer og passer tingene ind. Siden åbningen den 1. oktober 2013 er 25 butikker skiftet ud. Og det er også sådan, at mange af de butikker, som er i Borgen i dag, de vil gerne have mere plads”, siger Flemming Enghave.

 

 

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...