Borgen fjerner opdelingen af gangene

13. august 2021 Samfund

I månedvis har der været et bånd midt på Borgens gange, så kunder blev gjort opmærksomme på, at de skulle holde til højre og ikke krydse gennem indkøbscentrets gange.

“Opdelingen kommer væk fra mandag, men vi fjerner ikke skilte, som opfordrer kunder til at holde til højre og holde lidt afstand. Håndspritten lader vi blive. Corona er jo ikke forsvundet”, siger centerchef Flemming Enghave. I Sønderborg er der i dag, fredag 71 personer, som er smittede med Corona.

Afstands- og arealkrav i erhvervslivet bliver fjernet fra i morgen, lørdag, skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Salgschef Karsten Hansen fra Brugsforeningen for Als og Sundeved siger til SønderborgNYT, at når areal- og afstandskravet er væk, så bliver det en bedre oplevelse at handle i foreningens butikker.

“Det gør det lettere for både kunder og medarbejdere at bevæge sig rundt mellem vare-reolerne”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...