Borgen fjerner opdelingen af gangene

13. august 2021 COVID-19

I månedvis har der været et bånd midt på Borgens gange, så kunder blev gjort opmærksomme på, at de skulle holde til højre og ikke krydse gennem indkøbscentrets gange.

“Opdelingen kommer væk fra mandag, men vi fjerner ikke skilte, som opfordrer kunder til at holde til højre og holde lidt afstand. Håndspritten lader vi blive. Corona er jo ikke forsvundet”, siger centerchef Flemming Enghave. I Sønderborg er der i dag, fredag 71 personer, som er smittede med Corona.

Afstands- og arealkrav i erhvervslivet bliver fjernet fra i morgen, lørdag, skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Salgschef Karsten Hansen fra Brugsforeningen for Als og Sundeved siger til SønderborgNYT, at når areal- og afstandskravet er væk, så bliver det en bedre oplevelse at handle i foreningens butikker.

“Det gør det lettere for både kunder og medarbejdere at bevæge sig rundt mellem vare-reolerne”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...