Borgen genindfører de oprindelige åbningstider

6. juni 2020 Erhverv

Fra på mandag genindføres de oprindelige åbningstider i Borgen. Der er igen åbent dagligt fra kl. 10.00 til kl. 19.00 på alle hverdage og åbent fra kl. 10.00 til kl.1 6.00 lørdage og søndage.

Vær dog opmærksom på at enkelte butikker fortsat kan have alternative åbningstider. Det skyldes, at der stadigt kan være personale, som ikke er hjemkaldt fra de hjælpeordninger der er indført.

”Det er mit indtryk at vores kunder har taget de generelle råd og vejledninger til sig, så dagligdagen i centret afvikles trygt. Men vi har også en fælles opgave i fortsat at hjælpe hinanden med at huske på det, så i den kommende uge installerer vi nye store skilte i lofterne der hjælper med det, og denne gang også med både tysk og engelsk tekst, så sommerens turister også kan tage notits af vejledningen”, siger centerleder Flemming Enghave i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er naturligvis fortsat fokus på at holde korrekt afstand, at der kan aftørres med håndsprit ved alle indgange, samt, at der, dagen igennem, gøres ekstra rent i centret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk