Borgen: Karina Schmidt lukker snart sin The Spot Café og Burgerbar

26. september 2019 Erhverv

Lejeren bag The Spot Café & Burgerbar i Borgen, Karina Schmidt, har valgt at stoppe lejemålet. Borgen Shopping og Karina Schmidt har sammen fundet en model, hvor The Spot Café & Burgerbar lukker i løbet af oktober måned og genåbner med ny lejer i 2020.

Bag beslutningen ligger et ønske fra Karina Schmidt om at fokusere kræfterne og satse fuldt ud på hendes anden café i Borgen – Kaffeti’, der gennemgik en stor ombygning i efteråret 2018 med en delvis integration i den dengang nyåbnede Arnold Busck boghandel, skriver Borgen Shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

Centerchef Flemming Enghave fortæller om baggrunden for aftalen:

”Karina Schmidt har det seneste år udviklet Kaffeti’-konceptet,og har en attraktiv og veldrevet forretning, som hun ser et yderligere potentiale i og gerne vil fokusere mere på og den beslutning bakker vi – som udlejer – naturligvis op om”.

Karina Schmidt har drevet The Spot Café & Burgerbar siden Borgens åbning i 2013.

Braaten+Pedersen offentliggør snart en ny operatør til lejemålet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Gråsten, Debat

Debat: Trækker Danfoss det kommunale budget ned

30. september 2022 Gråsten

Byrådsmedlem Ingrid Johannsen, Venstre, skriver: I en omtale af et møde om kommunens økonomi på Sundhedscentret i Sønderborg er borgmester Erik Lauritzen (S) citeret for som forklaring på kommunes lave skatteindtægter at sige: ”Og en af forklaringerne er, at lønningerne på eksempelvis Danfoss er lave og lønniveauet fra Danfoss smitter af i andre virksomheder og […]

Læs mere...