Borgen: Karina Schmidt lukker snart sin The Spot Café og Burgerbar

26. september 2019 Erhverv

Lejeren bag The Spot Café & Burgerbar i Borgen, Karina Schmidt, har valgt at stoppe lejemålet. Borgen Shopping og Karina Schmidt har sammen fundet en model, hvor The Spot Café & Burgerbar lukker i løbet af oktober måned og genåbner med ny lejer i 2020.

Bag beslutningen ligger et ønske fra Karina Schmidt om at fokusere kræfterne og satse fuldt ud på hendes anden café i Borgen – Kaffeti’, der gennemgik en stor ombygning i efteråret 2018 med en delvis integration i den dengang nyåbnede Arnold Busck boghandel, skriver Borgen Shopping.

Artiklen fortsætter under annoncen

Centerchef Flemming Enghave fortæller om baggrunden for aftalen:

”Karina Schmidt har det seneste år udviklet Kaffeti’-konceptet,og har en attraktiv og veldrevet forretning, som hun ser et yderligere potentiale i og gerne vil fokusere mere på og den beslutning bakker vi – som udlejer – naturligvis op om”.

Karina Schmidt har drevet The Spot Café & Burgerbar siden Borgens åbning i 2013.

Braaten+Pedersen offentliggør snart en ny operatør til lejemålet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debat: Ved at fokusere på de unges interessser vil vi få flere i arbejde eller uddannelse

17. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Jan Prokopek Jensen, Socialdemokratiet, skriver: Alle unge mellem 18 og 29 år i job eller uddannelse. Det er vores socialdemokratiske ambition i Sønderborg Kommune. Vi er på vej, i løbet af det seneste halve år er yderligere 200 kommet i arbejde eller uddannelse; men der er stadig for mange, der mangler et job eller […]

Læs mere...