Borgen: Nizzebanden spilller crazy fortolkninger af julens sange

19. november 2020 Erhverv
Nizzebanden. Pressefoto
Nizzebanden. Pressefoto

Nizzebanden der spiller crazy musikalsk jule-streetparade med højt humør, besøger Borgen Shopping lørdag den 28. november.

Her kan du risikere at møde deres helt egen personlige fortolkninger af alle de kendte julesange. Fra ‘Rudolf med den røde tud’ til ‘Last Christmas’, oplyser Borgen Shopping.

Orkesteret består af konservatorie-uddannede musikere, som har spillet sammen i utallige sammenhænge. Nizzebanden sætter gang i alle med deres vanvittige jule-kult-crazy-band og sjove kostumer.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Nizzebanden går rundt både inde- og udenfor centret og jeg undskylder på forhånd for eventuelle mavekramper over deres juleversioner af de kendte julesange”, siger Flemming Enghave fra Borgen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...