Borgen Shopping fejrer fødselsdag i næste uge

23. september 2021 Erhverv

I den kommende uge fejrer Borgen Shopping fødselsdag og inviterer i den anledning igen centrets kunder til at være med i et WOW GAVESPIL, der foregår på centrets hjemmeside. Der er adgang til spillet for alle kunder, som har købt for minimum 300 kroner i en af centerets butikker. Købet udløser nemlig en kode, der skal anvendes for at få adgang til spillet, skriver Borgen Shopping.

Der er masser af præmier fra butikkerne, vi kan her blot nævne nogle enkelte: Fyld en indkøbsvogn i Kvickly med varer for 2.000 kroner. Der er et Bering herreur i Vibholm eller en LEGO CITY-æske i Kids Coolshop. Der er gaver for over 25.000 kroner og hertil kommer hovedgevinster, som alle, der deltager i spillet, er med i konkurrencen om. Hovedgevinsterne er tre gavekort på hver 2.500 kroner, der kan anvendes på Hotel Alsik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her får vinderne mulighed for at købe et ophold for to personer og kan opleve vores skønne lokalområde som turister for en weekend.

Butikkerne fejrer i øvrigt fødselsdagen med en række gode tilbud og fredag den 1. oktober er der åbent helt til klokken 22:00, hvor Borgen og resten af byen holder By Night. I Borgen krydrews det med levende musik rundt omkring i centret. Der er besøg af Julian Maraboto, som spiller sin egen mexicanske musik og synger på spansk samt af Stawberry Blonde, en skøn duo som også spiller egne kompositioner.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...